Roken is schadelijk voor uw gezondheid.
iDeal ondersteunt Sigarenverkoop.nl | Wij zijn bereikbaar via 0165-321625 | Als u voor minimaal 100,- bestelt, zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!

taal

ennl
''
 ''
 ''
 ''

Sigaren met een flinke korting

 

Houdt u van sigaren, dan kunt u deze met flinke korting kopen op sigarenverkoop.nl. Wij verkopen sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merk sigaren, maar dan tegen een 40% lagere prijs. Wij kopen namelijk grote overschotpartijen op, of partijen met een kleine kleurafwijking. Ons uitgangspunt hierbij is dat dit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit. Ook hebben wij geen fysieke winkels, waardoor wij deze kosten niet aan u doorberekenen

Verzendkosten van sigaren naar Belgie en Duitsland worden niet berekend!!

De tarieven voor het verzenden van sigaren naar Belgie en Duitsland zijn aangepast. Indien u w bestelling groter is dan 120 euro, dan zijn de verzendkosten voor ons! Pak uw voordeel op deze sigaren deal.

Rookt u sigaren, dan bevindt u zich in goed gezelschap

 

De historie kent vele bekende sigarenrokers. Denkt u eens aan Winston Churchill, Columbo, Herman den Blijker, en Pim Fortuyn. Maar ook zijn er bekende vrouwelijke sigarenrokers, zoals Jennifer Lopez en Demi Moore. Sigaren roken is daarmee niet alleen lekker, maar geeft ook een bepaalde status. Op sigarenverkoop.nl koopt u alle sigaren die ook door deze beroemdheden worden gerookt.

 

Alle bekende sigarenmerken

 

Bij sigarenverkoop.nl koopt u sigaren van alle bekende merken. Wij hebben bijvoorbeeld altijd mooie partijen Wilde Havana’s, Sprieten, Corona's en Senorita’s in onze webshop. Daarnaast hebben wij ook altijd een wisselend aantal, zeer speciale sigaren in ons assortiment. Wat denkt u van Curlies (handgemaakte gekrulde sigaren), of handgemaakte after dinner sigaren.

 

Sigaren zijn een luxe product

 

Veel sigarenrokers roken sigaren alleen bij speciale gelegenheden. Hoe specialer de sigaar, hoe beter deze geschikt is. De sigaar wordt dan vaak gerookt bij een heerlijk glas cognac. Ook het weerbeeld speelt mee. Het zal duidelijk zijn dat sigaren daardoor vaker worden gerookt in de zomer dan in de winter.

Kijkt U verder op deze webshop en u ruikt de geur van de beste sigaren ter wereld!


rokendeman.jpg

Klantreactie

Ik heb vandaag mijn bestelling van twee dagen geleden ontvangen. Hierbij ontzettend bedankt voor ...

Written by J.Seinhorst - 23-06-2013 14:24

Tags: sv6, sv32, klantreacties


Klantreactie

Heb de sv 316 gekocht en de sv 39. Heb de sv 316 gerookt en die is prima. Mild van smaak en niet ...

Written by Bas - 23-06-2013 14:23

Tags: sv39, klantreacties