Roken is schadelijk voor uw gezondheid.
iDeal ondersteunt Sigarenverkoop.nl | Wij zijn bereikbaar via 0165-321625 | Als u voor minimaal 100,- bestelt, zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!

taal

ennl
''
 ''
 ''
 ''

Sigaren met een flinke korting bij Sigarenverkoop.nl 

Houdt u van sigaren, dan kunt u deze met flinke korting kopen op sigarenverkoop.nl. Wij verkopen sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merk sigaren, maar dan tegen een 40% lagere prijs. Wij kopen namelijk grote overschotpartijen op, of partijen met een kleine kleurafwijking. Ons uitgangspunt hierbij is dat dit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit. Ook hebben wij geen fysieke winkels, waardoor wij deze kosten niet aan u doorberekenen.

Actie

Beperkt beschikbaar 200 kleine cigarillos voor 15,15 euro

Verzendkosten van sigaren naar Belgie en Duitsland worden niet berekend!!

De tarieven voor het verzenden van sigaren naar Belgie en Duitsland zijn aangepast. Indien u w bestelling groter is dan 120 euro, dan zijn de verzendkosten voor ons! Pak uw voordeel op deze sigaren deal.

Nieuw op onze site de nieuwe Nederlandse topsigaar Paulus

Paulus

Deze sigaar is geïntroduceerd als een ode aan het roemrijke verleden van de Nederlandse tabakindustrie. De sigaar is geproduceerd in de Olifant fabriek in Kampen en behoort tot de beste in zijn soort. De panatella sigaren zijn in een limited edition gemaakt, dat betekent dus dat ze beperkt beschikbaar zijn, Wilt u meer weten over het verhaal achter de Paulus sigaar  

Alle bekende sigarenmerken

Bij sigarenverkoop.nl koopt u sigaren van alle bekende merken. Wij hebben bijvoorbeeld altijd mooie partijen Wilde Havana’s, Sprieten, Corona's en Senorita’s in onze webshop. Daarnaast hebben wij ook altijd een wisselend aantal, zeer speciale sigaren in ons assortiment. Wat denkt u van Curlies (handgemaakte gekrulde sigaren), of handgemaakte after dinner sigaren.

Sigaren zijn een luxe product

Veel sigarenrokers roken sigaren alleen bij speciale gelegenheden. Hoe specialer de sigaar, hoe beter deze geschikt is. De sigaar wordt dan vaak gerookt bij een heerlijk glas cognac. Ook het weerbeeld speelt mee. Het zal duidelijk zijn dat sigaren daardoor vaker worden gerookt in de zomer dan in de winter.

Kijkt U verder op deze webshop en u ruikt de geur van de beste sigaren ter wereld!


rokendeman.jpg

Geen posts gevonden