Sigaren van verschillende merken online verkrijgbaar

Alle sigaren zijn weer anders en hebben andere smaken. De verschillende melanges die gebruikt worden, smaken lang niet allemaal hetzelfde. Ook de lengtes en diameters verschillen. Rookt u bijvoorbeeld graag een sigaar na het eten om even tot rust te komen, dan is deze langer en heeft deze een grotere diameter dan een sigaar die u gewoonlijk rookt. De Cigarillo met een toegevoegd aroma is tegenwoordig erg populair en zijn er met en zonder filter. Een sigaar proeft u in de mond met de tong en de rook hoeft dan ook zeker niet het lichaam in te gaan om de sigaar optimaal te ervaren. En dat is natuurlijk wel zo gezond. U vindt bij ons verschillende sigaren soorten, zoals:

Goedkope lekkere sigaren voor speciale gelegenheden kopen

Wilt u een borrel met zakenrelaties, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid afsluiten met een heerlijke sigaar en een glas cognac, dan kunt u bij ons gemakkelijk online sigaren kopen. Naast onze normale merken sigaren hebben we ook regelmatig een aanbod aan speciale sigaren, dus perfect voor de speciale gelegenheid. 

Miskleur sigaren

Bij ons vindt u sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merk sigaren, maar 40% goedkoper zijn. De grote fabrieken produceren heel veel sigaren en zoals u weet is het een natuurproduct. Als het buitenblad van de sigaar een kleurafwijking heeft of er een oneffenheid op zit, wordt deze sigaar uit de partij gehaald en verkocht als tweede keus. Deze sigaren worden ook wel miskleur sigaren genoemd. Daarnaast kan het voorkomen dat er te veel van een bepaalde sigaar is geproduceerd. Deze overproductie wordt dan verkocht door de fabrikanten. Daardoor vindt u bij ons de sigaren, van de beste kwaliteit!

Beperkte verzending door de nieuwe tabakswetgeving

Wij hebben besloten om buiten Nederland alleen nog sigaren te versturen naar Duitsland en Frankrijk.  

Gratis verzending Binnen Nederland

Bij een bestelling van € 100,- of meer verzenden wij gratis door heel Nederland. Pak uw voordeel en maak kennis met ons gevarieerde aanbod voor een scherpe prijs.

Gemiddelde rooktijd van sigaren in minuten

Hieronder vindt u de gemiddelde rooktijd van de verschillende sigaren van Sigarenverkoop.nl.
Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een sigaar kiezen die qua tijd daarmee overeen komt