Bekende sigarenmerken, zoals Balmoral Overland, Corona en Spriet

Bij Sigarenverkoop.nl koopt u sigaren van alle bekende merken, zoals mooie partijen Wilde Havana’s, Sprieten, Corona's en Senorita’s en Balmoral Overland. Daarnaast hebben wij ook altijd een wisselend aantal, zeer speciale sigaren in ons assortiment. Wat denkt u van handgemaakte after dinner sigaren.

Een prachtig product voor speciale gelegenheden

Veel sigarenrokers roken sigaren alleen bij speciale gelegenheden. Hoe specialer de sigaar, hoe beter deze geschikt is. De sigaar wordt dan vaak gerookt bij een heerlijk glas cognac of wijn. Ook het weerbeeld speelt mee. Het zal duidelijk zijn dat sigaren daardoor vaker worden gerookt in de zomer dan in de winter. Kijk verder op deze webshop en ruik de geur van de beste sigaren ter wereld! Gaat uw voorkeur naar Balmoral Overland, Wilde Havana’s of wellicht een andere sigaar?

Beperkte verzending door de nieuwe tabakswetgeving

In verband met de nieuwe tabakswetgeving in de EU mogen wij niet langer sigaren, zoals Balmoral Overland sigaren verzenden naar:  
  • België
  • Portugal
  • Cyprus
  • Estland Letland en Litouwen
  • Luxemburg
  • Hongarije
  • Griekenland
  • Oostenrijk

Gratis verzending naar Duitsland

Plaatst u een bestelling in onze webshop. Bij een bestelling van € 100,- of meer verzenden wij gratis door heel Nederland.  Voor Duitsland geldt dat indien de bestelling groter is dan € 120,-, nemen wij de verzendkosten naar Duitsland voor onze rekening! Pak uw voordeel en maak kennis met ons gevarieerde aanbod voor een scherpe prijs.

Gemiddelde rooktijd van sigaren in minuten

Hieronder vindt u de gemiddelde rooktijd van de verschillende sigaren van Sigarenverkoop.nl.
Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een sigaar kiezen die qua tijd daarmee overeen komt


Nieuw op onze site de nieuwe Nederlandse topsigaar Paulus

Deze sigaar is geïntroduceerd als een ode aan het roemrijke verleden van de Nederlandse tabakindustrie. De sigaar is geproduceerd in de Olifant fabriek in Kampen en behoort tot de beste in zijn soort. De panatella sigaren zijn in een limited edition gemaakt, dat betekent dus dat ze beperkt beschikbaar zijn, Wilt u meer weten over het verhaal achter de Paulus sigaar, ga dan naar Pauluscigars.com