Breed en divers aanbod - Scherpe prijzen - IDEAL betalen mogelijk

Agio sigaren

 
 

Bij Sigarenverkoop.nl bent u aan het juiste adres voor sigaren die vergelijkbaar zijn aan Agio sigaren, maar dan tegen een veel lagere prijs. Agio is gevestigd in Brabant en is een van de weinige sigarenfabrieken die echt oer-Hollands is. Alhoewel de fabricage deels in België plaatsvindt, ligt het zwaartepunt van dit familiebedrijf in Nederland. Agio produceert shortfiller sigaren, die opgebouwd zijn uit kleine stukjes tabak. Door het mixen van verschillende tabaksoorten vanuit de hele wereld, kan er een continue melange en dus rookbeleving, worden gegarandeerd. Het is in die zin vergelijkbaar met koffie en thee. Tabak blijft immers een natuurproduct uit Zuid Amerika, Indonesië en de Caribbean.. Binnen Agio worden verschillende typen sigaren geproduceerd, zoals corona, panatella, senoritas, tuitknak en cigarillos sigaren. In deze laatste categorie zijn zij zeer succesvol met de Mehari's sigarenreeks. Sigarenverkoop.nl heeft dan ook een zeer breed en uitgebreid assortiment van de verschillende soorten sigaren van Agio. Wij bieden niet alleen Agio sigaren aan in onze online sigarenwinkel, maar ook de onder Agio ressorterende Balmoral sigaren. Dit merk dat in de vorige eeuw is overgenomen door Agio heeft ook een breed assortiment sigaren. De sigaren van Agio zijn behalve een echt Nederlands product, over het algemeen mild en toegankelijk.

 

Corona - SV38

Corona - SV38
Naam: Corona - SV38 Vergelijkbaar met: Agio Rivalis Afmeting: doorsnede 15 mm, lengte 115 mm Aantal per verpakking: 25 stuks
Prijs per verpakking: € 20,00
powered by myShop.com

Vergelijkbare Agio sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl

Sigarenverkoop.nl kan door het aankopen van overschotpartijen of miskleur sigaren de prijs beduidend lager houden dan de eerste keus die de gerenommeerde Nederlandse A-merken aanbieden. Ook hebben wij geen fysieke winkel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de nodige kwaliteit garanderen, dit mede dankzij de kennis en kunde die wij in huis hebben. Vandaag besteld en de sigaren zijn binnen een paar dagen in huis.