Breed en divers aanbod - IDEAL betalen mogelijk

Agio sigaren

 
 

Bij Sigarenverkoop.nl bent u aan het juiste adres voor sigaren die vergelijkbaar zijn met Agio sigaren, maar als tweede keus, tegen een veel lagere prijs. Wij verkopen veel verschillende typen Agio sigaren en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste sigaar. Bekijk gerust onze webwinkel en neem desnoods even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: smalle panatella - SV41
Vergelijkbaar met: Balmoral Cumberland
Afmeting: doorsnede 10 mm, lengte 110 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 19,00
powered by myShop.com
1 - 1

De geschiedenis van Agio sigaren


Agio is gevestigd in Duizel in Brabant en is een van de weinige sigarenfabrieken die tot voor kort echt oer-Hollands was. Alhoewel de fabricage deels in België plaatsvindt, ligt het zwaartepunt van dit familiebedrijf in Nederland. In 2020 is Agio overgenomen door Scandanivian Tobacco group: een wereldspeler in tabak, die al veel Nederlandse merken in zijn bedrijf heeft opgenomen, zoals La Paz, Justus van Maurik en Hajenius. Agio produceert shortfiller sigaren, die opgebouwd zijn uit kleine stukjes tabak. Door het mixen van verschillende tabaksoorten vanuit de hele wereld, kan er een continue melange en dus rookbeleving worden gegarandeerd. Het is in die zin vergelijkbaar met het melangeren van koffie en thee. Tabak blijft immers een natuurproduct uit Zuid Amerika, Indonesië en de Caribbean.
 
Contact opnemen  
 

De sigaren van Agio


Binnen Agio worden verschillende typen sigaren geproduceerd, zoals corona, panatella, senoritas, tuitknak en cigarillos sigaren. In deze laatste categorie zijn zij zeer succesvol met de Mehari's sigarenreeks. Sigarenverkoop.nl heeft dan ook een zeer breed en uitgebreid assortiment van de verschillende soorten sigaren van Agio. Wij bieden niet alleen Agio sigaren aan in onze online sigarenwinkel, maar ook de onder Agio ressorterende Balmoral sigaren. Dit merk dat in de vorige eeuw is overgenomen door Agio heeft ook een breed assortiment sigaren.
 

Op zoek naar Agio sigaren?

 

Bent u op zoek naar goede Agio sigaren, dan kunt u zeker bij Sigarenverkoop.nl terecht. De sigaren hebben een zeer gevarieerde rooktijd en staan bekend om hun kenmerkende, kruidige smaak. U moet er zeker van houden, maar de sigaren zijn onder grote groepen mensen erg populair. Er zijn verschillende typen Agio sigaren te koop in onze webshop, wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste sigaar.
 

Op zoek naar Agio sigaren?


Sigarenverkoop.nl kan door het aankopen van overschotpartijen of miskleur sigaren de prijs beduidend lager houden dan de eerste keus die de gerenommeerde Nederlandse A-merken aanbieden. Ook hebben wij geen fysieke winkel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de nodige kwaliteit garanderen, dit mede dankzij de kennis en kunde die wij in huis hebben. Vandaag besteld en de sigaren zijn binnen een paar dagen in huis.