Breed en divers aanbod - IDEAL betalen mogelijk

Balmoral sigaren

 
 
De Balmoral sigaren behoren tot  een van de bekendste sigarenmerken in Nederland. Balmoral sigaren worden gemaakt door Agio. Een Nederlandse sigarenfabrikant in Duizel Brabant. Agio heeft een groot aantal jaren geleden de sigarenfabriek Smit en ten Hove in Kampen overgenomen. Door deze overname kregen zij ook het merk Balmoral in bezit. Agio heeft dit merk verder uitgebouwd tot een van de marktleiders. De Balmoral sigaren zijn shortfiller sigaren. Dat wil zeggen dat het binnenwerk uit kleine stukjes tabak bestaat. Daar omheen zit het omblad en tenslotte het belangrijkste het dekblad. Door deze opbouw is het goed mogelijk de sigaar te melangeren. Omdat tabak een natuurproduct is moet ieder jaar opnieuw de sigaar uitgebalanceerd worden met diverse tabakken uit verschillende delen van de wereld. Dit melangeren is een vak apart en luistert nauw omdat Balmoral de sigaren van een constante kwaliteit wil leveren. Balmoral heeft verschillende soorten sigaren in het assortiment. Variërend van cigarillos tot corona sigaren. De smaak is zacht en heel toegankelijk.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Long panatella - SV47
Vergelijkbaar met: Balmoral Overland
Afmeting: doorsnede 13 mm, lengte 130 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 25 stuks
€ 28,00
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 1

Vergelijkbare Balmoral sigaren kopen


Sigarenverkoop heeft verschillende miskleur of overschot partijen van Balmoral in haar assortiment. Bij een miskleur is er soms sprake van een licht kleurverschil of een oneffenheid op het dekblad. Bijvoorbeeld een bladnerf. Tabak blijft een natuurproduct en deze uiterlijke verschillen gaan uiteraard niet ten koste van de kwaliteit van de sigaren. Het betreft alleen het aanzicht. Soms worden er te veel sigaren geproduceerd door de fabrieken en worden die als partijen verkocht, ook dit soort sigaren heeft Sigarenverkoop.nl in haar assortiment. Deze sigaren zijn van uitstekende kwaliteit.  Bestel ze gemakkelijk op onze site!
 

Omdat wij geen fysieke winkel hebben kunnen wij voor lage kosten werken. Producten binnen ons assortiment zijn dan ook gemiddeld 40% goedkoper ten opzichte van de A merken Nederlandse sigaren. Wij hebben sigaren vergelijkbaar met Balmoral. U kunt  bij ons terecht voor onder andere de volgende formaten:


Contact opnemen  
 

Andere bezoekers bekeken ook:

Oud Kampen sigaren  Olifant sigaren