Corona sigaar


De corona sigaar is de grootste sigaar in ons assortiment en ook de populairste sigaar in Nederland en België. De corona sigaar wordt door kenners ook wel als de mooiste onder de sigaren beschouwd. Voor deze sigaar neemt u ook echt even de tijd. De corona sigaren variëren in rooktijd namelijk van 20 tot 30 minuten, althans, dat gaat over de shortfiller sigaren. Deze sigaren zijn qua binnengoed opgebouwd uit kleine stukjes tabak. Samen met het omblad en het dekblad wordt de uiteindelijke melange bereikt en daarmee ook het rookgenot. De tabak is afkomstig uit Indonesië en Zuid- en Midden-Amerika. Het goed melangeren van de sigaren is een vak apart, waar je net zoals bij het melangeren van andere natuurproducten zoals wijn, thee en koffie een goede neus voor moet hebben. Omdat de corona sigaar groter is, is het ook makkelijker om een specifieke smaak mee te geven. Ook kan door het melangeren de smaakkwaliteit goed worden bewaakt. Door variatie in het binnenwerk aan te brengen kan men ieder jaar tot een zelfde smaakbeleving komen. 

Reviews

overall 0 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

Goedkope corona sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl

Alle grote merken voeren de corona sigaar en er is dan ook een enorme keus in deze categorie. De corona sigaar wordt ook veel in Midden-Amerika aangeboden als longfiller sigaar. In deze corona sigaren zijn hele bladeren verwerkt, waardoor deze steviger zijn en zwaarder trekken dan de Nederlandse variant. Sigarenverkoop.nl biedt een grote verscheidenheid van corona sigaren aan met een miskleur of uit overproductie. Dat wil zeggen dat er een vlekje op de sigaar te zien is of er een oneffenheid op zit. Dit doet uiteraard niets af aan de kwaliteit van de sigaar. Ook komt het voor dat er te veel sigaren zijn geproduceerd die de fabrieken dan in partijen verkopen. Wij houden dat natuurlijk nauwlettend in de gaten. Zo kunt u goedkope corona sigaren kopen van de beste kwaliteit, gewoon online bij Sigarenverkoop.nl!


Gemiddelde rooktijd van de Corona Sigaar in minuten


De rookduur van een corona varieert van 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tabak en de stijfheid van het rollen bij het maken van de Corona.