Goedkope sigaren

De site sigarenverkoop.nl biedt sigaren aan, die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merk sigaren, voor 40% lagere prijzen. De grote fabrieken produceren veel sigaren, zoals u weet is dit een natuurproduct. Als het buitenblad van de sigaar (hetgeen u ziet) een kleurafwijking heeft of er een oneffenheid op zit, worden deze sigaren uit de partij gehaald en verkocht als tweede keus. Ook komt het voor dat er te veel  van een bepaalde sigaar is geproduceerd. Deze overproductie wordt dan verkocht door de fabrikanten. Wij hebben er voor gekozen om ons met name te concentreren op de Nederlandse sigaar. Daar mogen wij immers best trots op zijn. Deze sigaren vindt u in onze online sigarenwinkel. Als specialist van sigaren, doen wij geen concessies aan de kwaliteit, die moet altijd goed zijn. Wij hebben geen fysieke winkel en daarmee samenhangende kosten. Daardoor kunnen wij de sigaren tegen de scherpste prijzen in Nederland aanbieden. Hoe onze klanten onze sigarenwinkel waarderen ziet u hiernaast. Uw suggesties voor nieuwe sigaren horen wij natuurlijk graag. Standaard verzend- en verpakkingskosten voor Nederland zijn 7,50 euro, maar als u voor meer dan 100 euro besteld, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Goedkope sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl
Sigaren verkoop legt zich toe op het verkopen van goedkope sigaren tegen een zo scherp mogelijke prijs. Daarnaast is de verkoop via het Internet de sneller en gemakkelijker. Uw favoriete sigaar bestellen via uw p.c. of mobieltje. Maak uw keuze uit een groot assortiment. De sigaren worden na overmaking van het bestelbedrag, binnen drie dagen en maximaal  7 dagen later bij u thuis bezorgd. Op de site van sigarenverkoop kunt u ook uw reactie achterlaten per sigaar.

  

Gemiddelde diameter van een sigaar in millimeters

Hieronder vindt u van iedere sigaar in ons assortiment de gemiddelde diameter. met andere woorden hoe dik is de sigaar. Het geeft een goed beeld van de verschillende formaten en u kan uw favorieten kiezen.