Breed en divers aanbod -  IDEAL betalen mogelijk

La Paz sigaren

 
 
De befaamde La Paz sigaren, wie kent ze niet? De La Paz sigaren worden geproduceerd door Scandinavian Tobacco Group. Een zeer groot internationaal bedrijf, dat reeds zeer veel Nederlandse sigarenmerken onder zijn vleugels heeft. Sigarenverkoop.nl kan u La Paz sigaren tegen een prijs aanbieden, die snel al 40% onder de prijs van de  gevoerde A-merken binnen Nederland ligt, Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien in een groot aantal van diverse soorten sigaren. De prijs kan zo laag worden gehouden door het feit dat we geen fysieke winkel hebben. Tevens kopen wij ook grote overschotpartijen in of producten met een kleine kleurafwijking. Echter zal dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit waar wij voor staan. Zo bent u bij ons gegarandeerd van een hoogstaande kwaliteit.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Wilde Cigarros - SV15
Vergelijkbaar met: La Paz
Afmeting: doorsnede12 mm. Lengte 120 cm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 17,60
 
Bestel
Naam: Corona - SV33
Vergelijkbaar met: La Paz
Afmeting: doorsnede 16 mm, lengte 124 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 24,50
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 2

Uitgebreid assortiment aan tweede keus La Paz sigaren


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de verscheidenheid van onze sigaren? Bij ons kunt u betalen met IDEAL. Zodoende kunt u veilig en betrouwbaar bij ons uw sigaren kopen. Wanneer u dit doet met een bestelling boven de 100,- euro, zijn de bezorgkosten voor ons. Wij hebben een breed en divers aanbod denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 
Wilt u meer weten over de diversiteit van ons aanbod? Dan kunt u ervoor kiezen om ons te bellen naar het telefoonnummer: 0165-321625. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u over de diverse mogelijkheden, denk hierbij aan sigaren vergelijkbaar met die van het merk van La paz.


Contact opnemen  

Andere bezoekers bekeken ook:
Olifant sigaren | Oud Kampen sigaren | Sigaren bestellen