Breed en divers aanbod - Scherpe prijzen - IDEAL betalen mogelijk

Moods sigaren

 
 
Moods sigaren zijn afkomstig van Ritmeester. Deze oude Nederlandse sigarenmaker heeft helaas zijn productie-activiteiten in Nederland gestopt. Zijn fabriek stond in Veenendaal. De Moods sigaren zijn erg populair. Ze vallen onder de cigarillos sigaren en zijn voorzien van een filter. Het karakteristieke aan de Moods sigaren is de flavour die hieraan is toegevoegd. De rooktijd bedraagt zo’n zes minuten. Ons advies is om deze sigaar rustig te roken en niet te hard te trekken. De reden hiervoor is dat indien er te hard aan een sigaar wordt getrokken er binnen de askegel een veel te hoge temperatuur ontstaat. Hieronder leidt het aroma en de smaak. Er komt dan meer een brandsmaak in de sigaar.
 

SV9 zandblad cigarillo 100% tabak

SV9 zandblad cigarillo 100% tabak
Naam: SV9 zandblad cigarillo 100% tabak Vergelijkbaar met: Justus van maurik Afmeting: doorsnede 8,5 mm, lengte 87 mm Populariteit: in 2020 toegevoegd aan assortiment Aantal per verpakking: 50 stuks
Prijs per verpakking: € 11,30
powered by myShop.com

Vergelijkbare Moods sigaren kopen

Sigarenverkoop.nl heeft sigaren vergelijkbaar met de Moods sigaren in haar assortiment (SV6). Daarnaast is er ook nog een andere cigarillo sigaar die ook voorzien is van filter en flavour van de Cotes (SV8). Een bekende Belgische sigarenfabriek. Bij Sigarenverkoop.nl vindt u miskleur Moods sigaren. Dat betekent dat aan de buitenzijde van de sigaar soms een vlekje op het dekblad is te zien of dat er bijvoorbeeld een bladnerf zichtbaar is. Dat doet uiteraard niets af aan de kwaliteit van de sigaar, Het totale productieproces is immers gelijk en omdat tabak een natuurproduct is blijven kleine afwijkingen altijd mogelijk. U heeft dan Moods sigaren van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Bestel ze direct.

Sigaren vergelijkbaar met de Moods sigaren van Ritmeester binnen ons assortiment zijn:
 
  • Flavour vanille met filter
  • Flavour
Wij bieden u de mogelijkheid te betalen via IDEAL. Dit zorgt ervoor dat u op een veilige en betrouwbare manier sigaren kan aanschaffen die vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van het merk Moods. Tevens zijn de verzendkosten bij bestellingen boven de 100,- euro in Nederland gratis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot het aanschaffen van vergelijkbare producten zoals Moods sigaren? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0165-321625. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u met advies op maat welke sigaar het beste bij uw wensen en behoeftes past.

Andere bezoekers bekeken ook:
Balmoral sigaren | Sigaren bestellen | La paz sigaren