Breed en divers aanbod -  IDEAL betalen mogelijk

Moods sigaren

 
 
Moods sigaren zijn afkomstig van Ritmeester. Deze oude Nederlandse sigarenmaker heeft helaas zijn productie-activiteiten in Nederland gestopt. Zijn fabriek stond in Veenendaal. De Moods sigaren zijn erg populair. Ze vallen onder de Cigarillos sigaren en zijn voorzien van een filter.
 

De speciale smaak van Moods sigaren


Het karakteristieke aan de Moods sigaren is de flavour die hieraan is toegevoegd. De rooktijd bedraagt zo’n zes minuten. Ons advies is om deze sigaar rustig te roken en niet te hard te trekken. De reden hiervoor is dat indien er te hard aan een sigaar wordt getrokken er binnen de askegel een veel te hoge temperatuur ontstaat. Hieronder leidt het aroma en de smaak. Er komt dan meer een brandsmaak in de sigaar. Vergelijkbare sigaar is de Cigarillos sv8.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Flavour cigarillo met filter - SV8
Vergelijkbaar met: Cortes
Afmeting: doorsnede 5 mm, lengte 81 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 13,80
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 1

Moods sigaren met vanille kopen


Sigarenverkoop.nl heeft sigaren vergelijkbaar met de Moods sigaren met filter in haar assortiment (SV8). Bij Sigarenverkoop.nl vindt u miskleur Moods sigaren. Dat betekent dat aan de buitenzijde van de sigaar soms een vlekje op het dekblad is te zien of dat er bijvoorbeeld een bladnerf zichtbaar is. Dat doet uiteraard niets af aan de kwaliteit van de sigaar, Het totale productieproces is immers gelijk en omdat tabak een natuurproduct is blijven kleine afwijkingen altijd mogelijk. U heeft dan Moods sigaren van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Sigaren vergelijkbaar met de Moods sigaren van Ritmeester binnen ons assortiment zijn:
  • Flavour vanille met filter
  • Flavour
 

Verschillende Moods sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl


Bij Sigarenverkoop.nl koopt u geen Moods sigaren. Deze sigaren worden immers niet meer gemaakt en kunnen dan ook niet meer gekocht worden. Wel verkopen wij sigaren die vergelijkbaar zijn met de Moods sigaren. Bent u op zoek naar vergelijkbare Moods sigaren, of weet u niet goed naar welke sigaren u op zoek bent? Dan kunt u goed bij Sigarenverkoop.nl terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste sigaar voor uw smaak.
 
Contact opnemen  
 

Verschillende Moods sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl


Wij bieden u de mogelijkheid te betalen via IDEAL. Dit zorgt ervoor dat u op een veilige en betrouwbare manier sigaren kan aanschaffen die vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van het merk Moods. Tevens zijn de verzendkosten bij bestellingen boven de 100,- euro in Nederland voor ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot het aanschaffen van vergelijkbare producten zoals Moods sigaren? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0165-321625. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u met advies op maat welke sigaar het beste bij uw wensen en behoeftes past./span>


Andere bezoekers bekeken ook:
Balmoral sigarenSigaren bestellen  La paz sigaren