Roken is schadelijk voor uw gezondheid.
iDeal ondersteunt Sigarenverkoop.nl | Wij zijn bereikbaar via 0165-321625 | Als u voor minimaal 100,- bestelt, zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!

taal

ennl
''
 ''
 ''
 ''

Sigaren met een flinke korting bij Sigarenverkoop.nl 

Houdt u van sigaren, dan kunt u deze met flinke korting kopen op sigarenverkoop.nl. Wij verkopen sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merk sigaren, maar dan tegen een 40% lagere prijs. Wij kopen namelijk grote overschotpartijen op, of partijen met een kleine kleurafwijking. Ons uitgangspunt hierbij is dat dit nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit. Ook hebben wij geen fysieke winkels, waardoor wij deze kosten niet aan u doorberekenen.

Tijdelijk tweede keus Olifant sigaren beschikbaar

 

Nieuw op onze site de nieuwe Nederlandse topsigaar Paulus

 

paulus sigaren (640x480).jpg

 

 

 

 

Deze sigaar is geïntroduceerd als een ode aan het roemrijke verleden van de Nederlandse tabakindustrie. De sigaar is geproduceerd in de Olifant fabriek in Kampen en behoort tot de beste in zijn soort. De panatella sigaren zijn in een limited edition gemaakt, dat betekent dus dat ze beperkt beschikbaar zijn, Wilt u meer weten over het verhaal achter de Paulus sigaar, ga dan naar Pauluscigars.com

  •  

Geen sigaren verzending meer naar Belgie en aantal landen in EU

In verband met de nieuwe tabakswetgeving in de EU is het niet meer toegestaan om sigaren te verzenden naar: Belgie, Portugal, Cyprus, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Griekenland, Estland en Oostenrijk.

 

 

 

 

 

Verzendkosten van sigaren naar Duitsland worden niet berekend!!

 

 

 

 

De tarieven voor het verzenden van sigaren naar en Duitsland zijn aangepast. Indien u w bestelling groter is dan 120 euro, dan zijn de verzendkosten voor ons! Pak uw voordeel op deze sigaren deal.

 

 

 

Foto's sigaren aangepast 

Zoals u kan zien zijn op de foto's van onze kisten en dozen sigaren ook een aantal houten voorbeeld modellen geplaatst. Zo heeft u een indruk van de grootte van de sigaren. Sigaren tonen is bij wet verboden. Uiteraard krijgt u van ons echte sigaren!

 

 

Alle bekende sigarenmerken

 

Bij sigarenverkoop.nl koopt u sigaren van alle bekende merken. Wij hebben bijvoorbeeld altijd mooie partijen Wilde Havana’s, Sprieten, Corona's en Senorita’s in onze webshop. Daarnaast hebben wij ook altijd een wisselend aantal, zeer speciale sigaren in ons assortiment. Wat denkt u van Curlies (handgemaakte gekrulde sigaren), of handgemaakte after dinner sigaren.

 

Sigaren zijn een luxe product

 

Veel sigarenrokers roken sigaren alleen bij speciale gelegenheden. Hoe specialer de sigaar, hoe beter deze geschikt is. De sigaar wordt dan vaak gerookt bij een heerlijk glas cognac. Ook het weerbeeld speelt mee. Het zal duidelijk zijn dat sigaren daardoor vaker worden gerookt in de zomer dan in de winter.

Kijkt U verder op deze webshop en u ruikt de geur van de beste sigaren ter wereld!


rokendeman.jpg

Geen posts gevonden
Telefoon
Tel : +31 165 321625
Vertel het verder

FACEBOOK