Alle bekende sigarenmerken


Bij Sigarenverkoop.nl koopt u sigaren van alle bekende merken. Wij hebben bijvoorbeeld altijd mooie partijen Wilde Havana’s, Sprieten, Corona's en Senorita’s in onze webshop. Daarnaast hebben wij ook altijd een wisselend aantal, zeer speciale sigaren in ons assortiment. Wat denkt u van Curlies (handgemaakte gekrulde sigaren), of handgemaakte after dinner sigaren.


Sigaren zijn een luxe product


Veel sigarenrokers roken sigaren alleen bij speciale gelegenheden. Hoe specialer de sigaar, hoe beter deze geschikt is. De sigaar wordt dan vaak gerookt bij een heerlijk glas cognac. Ook het weerbeeld speelt mee. Het zal duidelijk zijn dat sigaren daardoor vaker worden gerookt in de zomer dan in de winter. Kijkt U verder op deze webshop en u ruikt de geur van de beste sigaren ter wereld!


Geen sigaren verzending meer naar België en aantal landen in EU


In verband met de nieuwe tabakswetgeving in de EU is het niet meer toegestaan om sigaren te verzenden naar: Belgie, Portugal, Cyprus, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Griekenland, Estland en Oostenrijk.


Verzendkosten van sigaren naar Duitsland worden niet berekend!!


De tarieven voor het verzenden van sigaren naar Duitsland zijn aangepast. Indien uw bestelling groter is dan 120 euro, dan zijn de verzendkosten voor ons! Pak uw voordeel op deze sigaren deal.

 

Gemiddelde rooktijd van sigaren in minuten

Hieronder vindt u de gemiddelde rooktijd van de verschillende sigaren van Sigarenverkoop.nl.
Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een sigaar kiezen die qua tijd daarmee overeen komt


Nieuw op onze site de nieuwe Nederlandse topsigaar Paulus


Deze sigaar is geïntroduceerd als een ode aan het roemrijke verleden van de Nederlandse tabakindustrie. De sigaar is geproduceerd in de Olifant fabriek in Kampen en behoort tot de beste in zijn soort. De panatella sigaren zijn in een limited edition gemaakt, dat betekent dus dat ze beperkt beschikbaar zijn, Wilt u meer weten over het verhaal achter de Paulus sigaar, ga dan naar Pauluscigars.com