CORONA SIGAREN


De corona sigaar is de grootste sigaar in ons assortiment. Grote sigaren die je overal ter wereld kan kopen vallen onder de naam Corona. Alle grote merken voeren de corona sigaar er is dan ook een enorme keus in deze categorie. Voor de corona sigaar ga je even zitten. Dit model wordt door kenners wel als de mooiste onder de sigaren beschouwd.
Er zijn twee soorten corona sigaren te koop. De long filler corona en de short filller corona. Het verschil is de wijze waarop de sigaar is gefabriceerd. 

Lees meer

Reviews

overall 0 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

Gemiddelde rooktijd van de Corona Sigaar in minuten

De rookduur van een corona varieert van 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tabak en de stijfheid van het rollen bij het maken van de Corona.


Geknipte of ongeknipte sigaar
Sommige sigaren worden ongeknipt verkocht, dat wil zeggen dat de sigaar nog niet is geopend aan de mond-zijde. Om de sigaar te kunnen roken zal deze moeten worden geopend of geknipt. Dit gaat vaak met een sigarenschaar of "sigarenguillotine". De sigaar wordt altijd op een snelle manier geknipt (anders gaat de sigaar rafelen). Overigens zijn de meeste sigaren die in Nederland gemaakt worden al machinaal geknipt. Corona's die uit bijvoorbeeld Cuba of de Dominicaanse Republiek komen zijn over het algemeen longfillers die meestal nog geknipt moeten worden.