Breed en divers aanbod sigaren  - IDEAL betalen mogelijk

Olifant sigaren

 
 
De Olifant is een typische, Nederlandse sigaar die een lang verhaal in onze geschiedenis kent. De Olifant produceert kwaliteitsvolle sigaren die niet onderdoen voor andere, populairdere sigaren op de markt. De sigaren hebben een gemiddelde rookduur van zo’n 25 minuten, wat dus betekent dat u hier echt even mee kunt gaan zitten.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Senoritas - SV57
Vergelijkbaar met: J. Cortes classic
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 113 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 22,30
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 1

Over de Olifant sigaren in ons assortiment

Ondanks verschillende kwaliteiten tabak, kan de Olifant toch een continu niveau garanderen van de kwaliteit van de sigaren. Dit komt door de jaren aan ervaring van het merk. Het melangeren van de verschillende soorten tabak tot een goede sigaar is een vak. De melangeur van De Olifant is een bekend gezicht in de industrie. In de fabriek staan nog de oude stripmachines die het blad scheiden van het hart van het blad (echter deze wordt niet meer gebruikt). De sfeer van de fabriek ademt de historie van een succesvolle Hanzestad uit. De sigaren worden op het oog gesorteerd en halfautomatisch gefabriceerd. In 2018 heeft De Olifant, door de aangescherpte wetgeving in Nederland omtrent waarschuwingen, besloten om geen kleine sigaren meer te produceren. Zij blijven echter wel de grotere sigaren produceren zoals de Panatella Corona sigaren.


Contact opnemen  

Vergelijkbare Olifant sigaren online kopen
De Olifant sigaren van de befaamde sigarenfabriek uit Kampen, wie kent ze niet? Heel soms heeft deze fabriek overschot partijen of tweede keus. Er zit dan een oneffenheid of een kleurafwijking op de buitenzijde. Sigarenverkoop.nl kan u deze sigaren dan aanbieden tegen een scherpe prijs. U koopt deze sigaren met een kleine afwijking dan dus ook voor een gereduceerde prijs.
 

Uitgebreid assortiment aan tweede keus Olifant sigaren

Sigarenverkoop.nl heeft een goede relatie met de Olifant en is een specialist op het gebied van sigaren, met jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het aanbieden van hoogstaande sigaren tegen een scherpe prijs. Wilt u dus een Olifant sigaar bestellen? Wij verkopen sigaren die vergelijkbaar zijn met de Nederlandse A-merken, hierdoor kunnen wij tweede keus sigaren van Olifant aanbieden tegen een 40% lagere prijs. Daarnaast kunt u bij ons ook betalen met IDEAL, zodoende heeft u bij ons de garantie dat u veilig en betrouwbaar uw producten kan aanschaffen. Tevens worden bestellingen boven de 100 euro door heel Nederland gratis bezorgd.
 

Een ruime keus aan Olifant sigaren

Wij hebben een ruim en divers aanbod op het gebied van verschillende soorten sigaren. Sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merken op het gebied van sigaren. De Olifant is een kleine fabriek en heeft maar beperkt tweede keus sigaren, dit zijn voornamelijk partijen. Hiervoor geldt: op is op. Sigaren tweede keus van de befaamde Olifant fabriek zijn onder andere:U bestelt een olifant sigaar eenvoudig via onze webshop. Echter hebben wij verder nog veel meer sigaren binnen ons assortiment. Zodoende heeft u geruime keus en bent u altijd wel verzekerd van een bepaald product wat helemaal past bij uw wensen en behoeftes. Wij kunnen u tweede keus Olifant sigaren tegen een scherpe prijs aanbieden. Wanneer u meer wilt weten over ons assortiment kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0165-321625. Wij vertellen u dan over de verschillende soorten sigaren en geven u advies op maat.

Andere bezoekers bekeken ook:
Moods sigaren |Agio sigaren