Vergelijkbare Olifant sigaren online kopen

De Olifant sigaren van de befaamde sigarenfabriek uit Kampen, wie kent ze niet? Heel soms heeft deze fabriek overschot partijen of tweede keus. Er zit dan een oneffenheid of een kleurafwijking  op de buitenzijde. Sigarenverkoop.nl kan u deze sigaren dan aanbieden tegen een scherpe prijs. Let wel dezelfde sigaren met een kleine afwijking  tegen een gereduceerde prijs.
 

Uitgebreid assortiment aan tweede keus Olifant sigaren

Sigarenverkoop.nl heeft een goede relatie met de Olifant en is een specialist op het gebied van sigaren, met jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het aanbieden van hoogstaande sigaren tegen een scherpe prijs. Wij verkopen sigaren die vergelijkbaar zijn met de Nederlandse A-merken, hierdoor kunnen wij tweede keus sigaren van Olifant aanbieden tegen een 40% lagere prijs. Daarnaast kunt u bij ons ook betalen met IDEAL, zodoende heeft u bij ons de garantie dat u veilig en betrouwbaar uw producten kan aanschaffen. Tevens worden bestellingen boven de 100 euro door heel Nederland gratis bezorgd.

Wij hebben een ruim en divers aanbod op het gebied van verschillende soorten sigaren. Sigaren die vergelijkbaar zijn met Nederlandse A-merken op het gebied van sigaren. De Olifant is een kleine fabriek en heeft maar beperkt tweede keus sigaren, dit zijn voornamelijk partijen. Hiervoor geldt: op is op. Sigaren tweede keus van de befaamde Olifant fabriek zijn onder andere:
Echter hebben wij verder nog veel meer sigaren binnen ons assortiment. Zodoende heeft u geruime keus en bent u altijd wel verzekerd van een bepaald product wat helemaal past bij uw wensen en behoeftes. Wij kunnen u tweede keus Olifant sigaren tegen een scherpe prijs aanbieden. Wanneer u meer wilt weten over ons assortiment kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0165-321625. Wij vertellen u dan over de verschillende soorten sigaren en geven u advies op maat.

Andere bezoekers bekeken ook:
Moods sigaren | Agio sigaren