Breed en divers aanbod - IDEAL betalen mogelijk

Oud Kampen sigaren

 
 
De sigaren van Oud Kampen vinden hun oorsprong in Nederland. Door de historie zijn zij zeer bekend in Nederland hoewel de fabricage inmiddels is overgegaan in buitenlandse handen. Oud Kampen heeft vrijwel in elke soort sigaar: corona, panatella, senoritas en cigarillos, wel een aanbod van meerdere sigaren. Dit vindt u dan bij ons ook in onze online sigarenwinkel. Zoals alle Nederlandse sigaren is dit een short filler sigaar. Dat wil zeggen dat het binnengoed is opgebouwd uit kleine stukjes tabak. Hierdoor is het mogelijk de goede melange samen te stellen, want zoals u weet is tabak een natuurproduct en gaat het er om de juiste combinaties te maken die een constante smaakbeleving garanderen. De smaak laat zich typeren met de termen zacht en toegankelijk.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Senoritas - SV55
Vergelijkbaar met: Oud Kampen Delicatesse/Willem II Miniatures
Afmeting: doorsnede 10 mm, lengte 105 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 17,10
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 1

Over Oud Kampen sigaren


Zoals alle Nederlandse sigaren is de Oud Kampen sigaar een short filler sigaar. Dat wil zeggen dat het binnengoed is opgebouwd uit kleine stukjes tabak. Hierdoor is het mogelijk de goede melange samen te stellen, want zoals u weet is tabak een natuurproduct en gaat het er om de juiste combinaties te maken die een constante smaakbeleving garanderen. De smaak laat zich typeren met de termen zacht en toegankelijk. Sigaren rookt u in de mond, niet over de longen. Dat is gezonder, maar het helpt ook voor de smaak. U proeft zo namelijk de kenmerkende geur van iedere, individuele sigaar.
 
Contact opnemen  
 

Oud Kampen sigaren en meer


Wanneer u op zoek bent naar fijne sigaren, kunt u zeker terecht bij Sigarenverkoop.nl. Zo kunt u bij ons Oud Kampen sigaren aanschaffen. Daarbij hebben wij een ruim assortiment aan andere sigaren. Weet u bijvoorbeeld niet goed wat voor soort sigaar u lekker zult vinden, of naar welke sigaar u op zoek bent? Wij kunnen u daar zeker bij helpen. Neem gerust even contact op met ons, wij kunnen u dan van goed advies voorzien.


Vergelijkbare Oud Kampen sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl


Bij Sigarenverkoop.nl bieden wij u Oud Kampen sigaren aan tegen een scherpe prijs. Wij kunnen u deze prijzen aanbieden doordat wij overschot partijen of sigaren met een kleine kleurafwijking, de zogenaamde tweede keus inkopen. Echter dit zal dit bij ons nooit ten koste gaan van de kwaliteit! Dezelfde kwaliteit, maar dan wel tegen een scherpere prijs. U bent bij ons op het juiste adres voor een alternatief. Dit kunnen wij u waarborgen door onze jarenlange ervaring binnen de branche en onze contacten. Wij hebben geen fysieke winkel en houden daardoor onze kosten laag. Zodoende kunnen wij u sigaren aanbieden vergelijkbaar met de kwaliteit van het merk Oud Kampen.