Breed en divers aanbod - Scherpe prijzen - IDEAL betalen mogelijk

Sigarenwinkel online

 
 

Sigarenverkoop.nl is dé sigarenwinkel on line. Wij zijn gespecialiseerd in met name de Nederlandse sigaren.Dit zijn zogenaamde short filler sigaren, waarvan het binnengoed bestaat uit kleine stukjes tabak. Dit maakt het mogelijk om voor alle sigaren een goede en evenwichtige melange te maken en de continuïteit in de smaakbeleving aan te brengen. De grote fabrieken produceren soms te veel sigaren vaneen bepaalde soort, die verkopen zij, wij kopen die overproductie in. Daarnaast worden de sigaren ook gekeurd op afwijkingen aan het dekblad. Als er kleurverschillen of oneffenheden zijn, worden deze sigaren uit de partij gehaald en als tweede keus verkocht. Naar een sigarenwinkel met een gevarieerd online aanbod hoeft u niet verder te zoeken: mooie partijen vindt u bij Sigarenverkoop.nl. U betaalt eenvoudig met iDEAL en met hoge kortingen tot wel 40%, weet u zeker dat u voor een scherpe prijs de beste sigaren rookt. Bekijk ons gevarieerde aanbod in de webshop en geniet binnenkort van een geurige sigaar.

Online goedkope sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl.

U weet natuurlijk dat u in onze online sigarenwinkel verschillende soorten kan kopen. Iedereen heeft daarin een andere voorkeur, afhankelijk van het moment van de dag of het moment waar u aan toe bent. Gaat het om een korte stop met een kop koffie of thee, of heeft u er nu echt de tijd voor en gaat er even voor zitten!  Voor ieder wat wils. Daarbij komt ook dat door de verschillende melanges sigaren niet allen het zelfde smaken. Dus bijvoorbeeld binnen de categorie panatella's vindt u verschillende formaten en verschillende smaken. De sigaar die u rookt na het eten heeft een andere lengte en diameter dan een sigaar die u dagelijks rookt.  Tegenwoordig is de cigarillo met een toegevoegd aroma populair, deze sigaren zijn er met en zonder filter. Tip van sigarenverkoop is dat u de sigaar proeft. Zoals bekend proef je een sigaar in je mond met de tong waarop de smaakpapillen aanwezig zijn. De rook hoeft niet uw lichaam in om een sigaar te proeven, dat lijkt ons ook wel zo gezond. Sigarenverkoop.nl verkoopt online sigaren. Wij hebben geen fysieke winkel en kunnen daardoor de scherpste prijs in Nederland aanbieden. Ons assortiment is verdeeld in de volgende sigaarsoorten:

  • Cigarillo
  • Corona
  • Panatella of slanke Corona         
  • Petit Panatella
  • Senoritas
  • Tuit Corona
  • Tuit Senoritas
  • Wilde Cigarros

Naast bovenstaande soorten, hebben wij ook regelmatig een aanbod aan speciale sigaren. Sluit een borrel met zakenrelaties, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid af met een goed glas cognac en een van onze ‘specials’. Onze medewerkers kunnen u uitstekend adviseren over de perfecte combinatie. Gratis verzending binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 100,-

Nadat u een keuze voor een van onze sigaren heeft gemaakt, plaatst u eenvoudig en snel een bestelling in onze online sigarenwinkel en betaalt u veilig via iDEAL. Bestelt u voor € 100,- of meer? Dan verzenden wij uw bestelling gratis door heel Nederland. Voor vragen over een van onze sigaren, het bestellen of overige vragen, staan onze medewerkers u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 0031 165 321625.
 
 
Andere bezoekers bekeken ook:
Sigaren bestellen  | Olifant sigaren | Balmoral sigaren