Tuitknak sigaar


Bij Sigarenverkoop.nl kunt u ook terecht voor tuitknak sigaren van verschillende merken. De tuitknak sigaar ontleent zijn naam aan de speciale vorm van de sigaar. Een tuitknak loopt namelijk aan het einde smal toe in de vorm van een tuit. Hierdoor is het mogelijk om het beste gedeelte van de sigaar, het dekblad, een prominentere plek te geven in de smaakbeleving. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, steekt u het tuitje met een vuurtje aan en is dit niet bedoeld om in de mond te stoppen. De tuitknak sigaren zijn een van oorsprong Nederlandse vinding.
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Tuitknak- SV23
Vergelijkbaar met: Oud Kampen La Reina
Afmeting: doorsnede 12mm, lengte 90 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 27,10
 
Bestel
Naam: Tuitknak SV25
Vergelijkbaar met: Balmoral Oxford
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 93 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 48 stuks
€ 26,50
 
Bestel
Naam: Tuitknak - SV26
Vergelijkbaar met: eigen keus
Afmeting: doorsnede 12 mm lengte 105 mm
Verpakkingswijze: lakkist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 21,60
 
Bestel
Naam: Tuitknak - SV27
Vergelijkbaar met: Justus van Maurik
Afmeting: doorsnede 12 mm lengte 105 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 23,10
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 4

Tuitknak sigaar van verschillende fabrikanten


Er zijn niet veel fabrikanten die de tuitknak sigaar nog fabriceren.Balmoral (sv24) en Oud Kampen (sv25) zijn de bekendste. De Olifant fabriek is gestopt met het produceren van hun kleine tuitknak sigaren: de knakjes. Het binnengoed van een tuitknak sigaar bestaat uit shortfiller materiaal. Dat zijn kleine stukjes tabak die met elkaar gemengd worden. Tezamen met het dekblad wordt het gemelangeerd tot een  tuitknak sigaar. In die zin kent het melangeren van een sigaar veel overeenkomsten met die van wijn, thee en koffie. Ook daar is het combineren van verschillende oogsten een vak. De gebruikte tabak komt vaak uit Zuid-Amerika en Indonesië. De tuitknak sigaar is in verschillende groottes te krijgen, echter zijn de kleine soorten het populairst. De gemiddelde rooktijd bedraagt zo’n 12 minuten.

Contact opnemen  
 

Wij helpen u met het vinden van een goede tuitknak sigaar

Wanneer u op zoek bent naar een goede tuitknak sigaar, kunt u zeker bij Sigarenverkoop.nl terecht. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste sigaar. Ook als u nog niet zeker weet naar welke sigaar u op zoek bent, kunnen wij u helpen. Zo voorzien wij u graag over advies over de rooktijd en de verschillende smaken van onze sigaren. We helpen u met het vinden van de juiste tuitknak sigaar, of gaan voor u op zoek naar een andere soort sigaar.
 

Tuitknak sigaren kopen bij Sigarenverkoop.nl


Houdt u wel van een tuitknak sigaar op zijn tijd? Dan kunt u deze gemakkelijk online kopen bij Sigarenverkoop.nl. Bij Sigarenverkoop.nl vindt u sigaren met een vlekje of oneffenheid aan de buitenzijde, wat miskleur genoemd wordt. Dit is echter totaal geen belemmering voor de goede kwaliteit; de melange levert geen kwaliteit in. Bestel uw tuitknak sigaren daarom online bij Sigarenverkoop.nl!