Vragen over kopen bij sigarenverkoop

Op deze pagina vind u de meest gestelde vragen over sigaren kopen op onze site. Wij houden deze pagina actueel en proberen zo transparant mogelijk onze werkwijze naar voren te brengen.

Alles op een rij!

 

Kan Sigarenverkoop.nl overal bezorgen?

 

Ja, Sigarenverkoop.nl bezorgt door heel Nederland, bij u thuis of zelfs op uw werk als u dat wil! Wij leveren aan particulieren. Alleen in overleg bezorgen wij in het buitenland i.v.m wetgeving en logistieke onvolkomendheden. Sigaren worden alleen geleverd aan personen ouder dan 18 jaar.

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn sigaren thuis heb?

Wij houden maximaal een levertijd aan van 7 dagen nadat de betaling binnen is. In de praktijk blijkt dat veelal in drie werkdagen wordt bezorgd. Wel zijn wij afhankelijk van leveranciers en bezorger. Onze ervaring is dat 98% van de sigaren binnen de termijn afgeleverd wordt.

 

Is het betalen bij sigarenverkoop.nl veilig?

 

De betalingen worden gedaan via Ideal. Sisow regelt voor ons die betalingen (ing rekening) of u stort rechtstreeks naar onze Rabobank rekening.  Betalingen zijn ten aller tijden te traceren. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verstuurd.

 

Kan sigarenverkoop.nl altijd mijn sigaren leveren?

 

Het is mogelijk dat uw sigaren tijdelijk niet voorradig zijn. Wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van partijen sigaren. Indien de sigaren niet geleverd kunen worden nemen wij zeer snel met u contact op. U kan wachten tot de sigaren weer beschikbaar zijn, een vervangende bestelling doen of de bestelling intrekken. Geld dat al is overgemaakt wordt terug gestort.

 

Niet gevonden wat u wilde weten?

Stuur uw specifieke vraag naar info@sigarenverkoop.nl