Wilde cigarros, wilde Havana sigaren


 Bij Sigarenverkoop.nl kunt u uiteraard ook terecht voor wilde cigarros of wilde Havana sigaren. De term Havana sigaar mag eigenlijk niet meer gebruikt worden voor de sigaren die vroeger onder deze naam werden verkocht. Daarom hanteren wij de titel wilde cigarrosĀ voor deze sigaren.

De sigaren kenmerken zich door het hebben van een flosje tabak aan de voorzijde van de sigaar. Deze is niet afgesneden. Hierdoor is het aansteken van deze sigaar wat makkelijker, maar een brandend stukje tabak kan natuurlijk ook uit de sigaar vallen en bijvoorbeeld kleding beschadigen. De wilde Cigarros is een tamelijk los gerolde sigaar, waardoor de lucht er goed doorheen kan stromen. De rooktijd bedraagt zo’n 15 minuten. De wilde Havana of cigarros is een sigaar die goed te melangeren is. Het melangeren van verschillende stukjes tabak uit verschillende delen van de wereld is een vak apart. Veel van de tabakken komen uit Sumatra, Java. Ook worden er andere tabakssoorten in het binnengoed toegevoegd. Andere tabakssoorten van de wilde cigarros komen uit Brazilië, Cuba en de Dominicaanse Republiek. Het samenstellen van de goede verhoudingen maakt het mogelijk om een constante smaakbeleving te creëren.
 
Sigaar
Prijs
Aantal
 
Naam: Wilde Cigarros - SV12
Vergelijkbaar met: Cortes alternatief SV 16
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 125 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 100 stuks
€ 35,00
 
Bestel
Naam: Wilde Cigarros - SV13
Vergelijkbaar met: Justus van Maurik
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 124 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 19,15
Naam: Wilde Cigarros - SV14
Vergelijkbaar met: Willem II
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 113 mm
Verpakkingswijze: Kist
Aantal per verpakking: 100 stuks
€ 25,70
 
Bestel
Naam: Wilde Cigarros - SV15
Vergelijkbaar met: La Paz
Afmeting: doorsnede12 mm. Lengte 120 cm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 50 stuks
€ 17,60
 
Bestel
Naam: Wilde Cigarros - SV16
Vergelijkbaar met: Eigen keus makkelijk rokend
Afmeting: doorsnede 12 mm, lengte 110 mm
Verpakkingswijze: kist
Aantal per verpakking: 100 stuks
€ 27,50
 
Bestel
powered by myShop.com
1 - 5

La Paz wilde Havana of cigarros


Een van de bekendste fabrikanten van wilde cigarros of Havana sigaren is La Paz. In Nederland kent de wilde La Paz sigaar een lange historie. La Paz is onderdeel van STG en gevestigd in Eersel. Deze fabriek maakt al lange tijd deze sigaren. De voorganger hiervan was Elisabeth Bas en met een beetje fantasie kom je dan op La Paz. Met uitzondering van de senoritas worden deze sigaren allemaal verkocht in een bruin doosje. La Paz heeft diverse soorten sigaren in haar assortiment. Sigarenverkoop.nl heeft onder andere miskleur sigaren van de wilde havana (sv11 en SV15), senoritas (sv54), corona’s (sv33). De la Paz sigaren zijn qua smaak te karakteriseren als gemiddeld zacht. Hierdoor vallen ze bij een groot aantal mensen in de smaak. La Paz tref je dan ook vaak aan in buitenlandse tabakswinkels en mag zich een wereld merk noemen.
 

Wilde cigarros kopen bij Sigarenverkoop.nl


Sigarenverkoop.nl koopt sigaren in die een miskleur hebben. Dat betekent dat ze bijvoorbeeld een groen vlekje van een regendruppel hebben of een kleine oneffenheid van een nerf op de buitenzijde. Omdat een sigaar een natuurproduct is, kan het buitenblad natuurlijk een afwijking hebben. Dat doet uiteraard geen afbreuk aan de kwaliteit. Immers de melange en het fabricageproces zijn gelijk aan die van de originele sigaren. Deze sigaren zijn dan ook erg populair bij onze klanten.

Sigarenverkoop.nl verkoopt de wilde havana of cigarros van La Paz als de SV11 en de SV 15. Daarnaast zijn ook van een aantal andere Nederlandse fabrikanten de wilde havana of cigarros te koop, zoals Willem 2 en Justus van Maurik. Natuurlijk hebben wij ook een eigen sigaar geselecteerd. Bestel uw wilde cigarros dus direct online!
Contact opnemenGemiddelde rooktijd van de Wilde Cigarros of Wilde Havana in minuten

 
Hieronder vindt u de gemiddelde rooktijd van de verschillende sigaren van Sigarenverkoop.nl. De bruine balk geeft de rooktijd van de Wilde Cigarros weer