La Paz wilde Havana of cigarros

Een van de bekendste fabrikanten van wilde cigarros of Havana sigaren is La Paz. In Nederland kent de wilde La Paz sigaar een lange historie. La Paz is onderdeel van STG en gevestigd in Eersel. Deze fabriek maakt al lange tijd deze sigaren. De voorganger hiervan was Elisabeth Bas en met een beetje fantasie kom je dan op La Paz. Met uitzondering van de senoritas worden deze sigaren allemaal verkocht in een bruin doosje. La Paz heeft diverse soorten sigaren in haar assortiment. Sigarenverkoop.nl heeft onder andere miskleur sigaren van de wilde havana (sv11), senoritas (sv54), corona’s (sv33) en een cigarillo met een flavour (sv106). Deze laatste sigaar heeft ook een flosje. De la Paz sigaren zijn qua smaak te karakteriseren als gemiddeld zacht. Hierdoor vallen ze bij een groot aantal mensen in de smaak. La Paz tref je dan ook vaak aan in buitenlandse tabakswinkels en mag zich een wereld merk noemen.
 

Wilde cigarros kopen bij Sigarenverkoop.nl

Sigarenverkoop.nl koopt sigaren in die een miskleur hebben. Dat betekent dat ze bijvoorbeeld een groen vlekje van een regendruppel hebben of een kleine oneffenheid van een nerf op de buitenzijde. Omdat een sigaar een natuurproduct is, kan het buitenblad natuurlijk een afwijking hebben. Dat doet uiteraard geen afbreuk aan de kwaliteit. Immers de melange en het fabricageproces zijn gelijk aan die van de originele sigaren van La Paz. Deze sigaren zijn dan ook erg populair bij onze klanten. 
 
Sigarenverkoop.nl verkoopt de wilde havana of cigarros van La Paz als de sv 11. Daarnaast zijn ook van een aantal andere Nederlandse merken de wilde havana of cigarros te koop, zoals Willem 2 en Justus van Maurik. Natuurlijk hebben wij ook een eigen sigaar geselecteerd tegen een scherpe prijs. Bestel uw wilde cigarros dus direct online!